Suithousedag 1 mei 2020

Op vrijdag 1 mei hadden we weer een Suithousedag. Deze keer echter online vanwege je-weet-wel. Het was daarom wat korter, want een hele dag achter een scherm is niet fijn.
Na het gebruikelijke rondje rond de velden was het de beurt aan Hendri. Onze nieuwe medewerker had het een en ander voorbereid. Eerst vertelde hij iets over zichzelf met wat foto’s erbij. Hij komt uit Zuid-Afrika dus er zaten wat mooie plaatjes bij. Hij heeft computer science gestudeerd aan de universiteit van Stellenbosch. Na zijn ‘levensverhaal’ vertelde hij ons wat over zijn afstudeerscriptie. In een volgende nieuwsitem vertelt Hendri daar meer over.

 

Dat was baai interessant!

Als laatste hadden we een virtuele borrel. Alle collega’s hadden die week een pakket ontvangen met daarin twee flessen bier met glas erbij. We hebben met elkaar getoost en genoten van een goed glas bier met een nootje erbij. Dat was absoluut een gezellige afsluiter.