Leuk en zinvol: onze 6-wekelijkse Suithouse-dag

We startten het nieuwe jaar goed. 21 januari hadden we weer een Suithouse-dag. Deze ontmoeting organiseren we ongeveer iedere zes weken en het blijft altijd leuk en zinvol om elkaar weer te zien.
De ochtend stond in het teken van de invulling van onze nieuwe website. Het nieuwe concept ziet er al heel erg mooi uit en we bespraken wat er anders kan en moet. En ja, er worden foto’s genomen! Dat is natuurlijk ook wel spannend. En als de foto’s in de middag binnen zijn gekomen ontstaat er ook hilariteit. Op sommige foto’s van ons overleg kijken we namelijk wel heel serieus!

 

 

In de middag bespreken we de ontwikkelingen die we mee maken bij onze klanten, een vast agendapunt op Suithouse-dagen. Deze middag namen we wat uitgebreider de tijd om een specifieke Datavault casus te bespreken. Het ging om enquête-gegevens bij InspectieSZW en Gemeente Rotterdam. Je merkt dat bij dit soort brainstormsessies er altijd iets los komt en al snel komen de hangijzers van verschillende oplossingen op tafel.

 

We hebben deze middag ons ook toegelegd op de invulling van Suithouse-dagen. Wat willen we de komende tijd bespreken en wie bereidt wat voor? De volgende meeting willen we wat verder duiken in Graph database technologie, en gaan we kijken naar nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van de laatste versie van de IBM Cognos tool.