Fun, cultuur en DataVault Ensemble Modeling in Stockholm

In oktober 2019 reisden collega’s Peter en Gerco af naar Stockholm. Zij waren uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het DVEM Rising evenement. Twee dagen met andere DataVault enthousiastelingen van over de hele wereld discussiëren en nadenken over DataVault Ensemble Modeling en de richting die we daarmee op willen.

Gaaf was dat ons concept van cleanup en voided satellieten zoals wij geïntroduceerd hebben bij de Inspectie nu als mogelijkheid werd besproken tijdens de conferentie. Daar hebben we met elkaar een aantal nieuwe richtlijnen en standaarden vastgesteld, zoals te vinden op http://dvstandards.com/. De twee dagen waren intensief, inspirerend en leerzaam. We hebben veel ervaringen uitgewisseld maar gelukkig was er ook ruimte voor ontspanning en fun. Zo hebben we genoten van de Zweedse gehaktballetjes en de prachtige historische stad. De zaterdag hebben we gebruikt om het Vasa museum te bezoeken, een rondvaart te maken en wandeling te maken door de historische stad. Leuk detail is dat in het Vasa museum een levensgroot Middeleeuws schip staat dat door Nederlanders is gebouwd. Een leerzame en leuke trip dus!